About us

- PROVIT është themeluar në vitin 2012, dhe është një kompani e cila është udhëheqëse në tregun Kosovarë dhe atij të Shqipërisë sa i përket furnizimit të suplementeve ushqimore te cilësisë më të lartë.

- Provit sjellë për herë të parë në Kosovë dhe Shqipëri si distributorë i autorizuar brendet e njohura botërore si : Muscletech, Optimum Nutrition, Bsn, Universal , Ultimate Nutrition, Bodyattack, Nanox, Six Star edhe Animal. Furnizimi i klientëve dhe fitneseve të ndryshëm me produkte më të sigurta, me cilësi më të lartë dhe produktet më efikase është jashtëzakonisht i rëndësishëm për ne. Ne jemi të angazhuar në arritjen e knaqësisë së klientëve me anë të produkteve dhe shërbimeve tona, duke ju dhënë suplementet e cilësisë më të lartë për ndërtimin më të mirë të pjesëve të trupit. Provoni produktet tona, ndjeni shkëlqimin.