Brands products

Amino Build

Amino Build™ Amino BUILD është formuluar pikërisht me një dozë prej 4-gram të L-leucine e treguar në një studim klinik për të ndihmuar që të rritni 5 Read more...
PRICE35.00 EUR
PRICE4900.00 LEK
Have in Stock
Rating 5.0

Anotest

Anotesti i ri është me të vërtetë testosteroni më i plotë që rrit formulën në dispozicion. Rrit në mënyrë natyrale testosteronin Anotesti përmban sak Read more...
PRICE35.00 EUR
PRICE4900.00 LEK
Have in Stock
Rating 5.0

Cell tech

Shumica e përbërësve të CellTech janë derivate te kreatinës, një acid organik që ndihmon për furnizimin me energji në qelizat e muskujve dhe qelizat n Read more...
PRICE35.00 EUR
PRICE4900.00 LEK
Have in Stock
Rating 5.0

Anabolic halo

Të gjitha në një Anabolic Halo e re dhe e përmirësuar , një formulë e fuqishme e cila mban të gjitha në një, e projektuar që të merret dy herë në dit Read more...
PRICE50.00 EUR
PRICE6865.00 LEK
Have in Stock
Rating 5.0

Platinum Whey 100% 907g

Ndryshe nga formulat tjera proteinike hirrë që përdorin heat, harsh acids, dhe salt, një proces superior mikrofiltrim i presionit të ftohtë është përd Read more...
PRICE35.00 EUR
PRICE4900.00 LEK
Have in Stock
Rating 5.0

Hydroxycut hardcore elite

Bartës i fuqishëm thermogenik (kafein pa ujë) gjithashtu ngre lart nivelet e energjisë për një rritje në intensitet - edhe vetëm pas një dozë. E dizaj Read more...
PRICE35.00 EUR
PRICE4900.00 LEK
Have in Stock
Rating 5.0

Platinum Bcaa 200caps

Platinium BCAA 08:01:01 është një formulë e degëzuar zinxhir amino acid i dizajnuara me një raport të fuqishëm të BCAA (leucine, isoleucin, valine). N Read more...
PRICE25.00 EUR
PRICE3500.00 LEK
Have in Stock
Rating 5.0

Masstech 3.2 Kg

MASS-TECH® është një fitues I avancuar I masës muskulore i krijuar për ndonjë person I cili po has në vështirësi për të rritur madhësinë e masës musku Read more...
PRICE50.00 EUR
PRICE7000.00 LEK
Have in Stock
Rating 5.0

Platinum Carnitine 180caps

L-carnitine është një amino acid metabolit që ndihmon në transportimin e acideve yndyrore në mitokondri Mitokondria u jep qelizave muskulore energji. Read more...
PRICE30.00 EUR
PRICE4200.00 LEK
Have in Stock
Rating 5.0

Nano vapor

Kombinimi i 390mg kafeinës dhe 150mg L-theaninës ka dëshmuar në përmirësimin e përqëndrimit tek pjesëmarrësit, deri në 90 minuta pas gëlltitjes.1 Kafe Read more...
PRICE38.00 EUR
PRICE5219.08 LEK
Have in Stock
Rating 5.0

Platinum Creatine 400g

Kreatina u siguron qelizave muskulore energji dhe ndihmon në rritjen e jashtëzakonshme të fortësisë dhe masës muskulore. Read more...
PRICE20.00 EUR
PRICE2800.00 LEK
Have in Stock
Rating 5.0

Platinum Fish Oil

Platinum Fish Oil është një vaj shumë i fuqishëm peshku, shumë e lehtë për ta gëlltitur. Read more...
PRICE15.00 EUR
PRICE2100.00 LEK
Have in Stock
Rating 5.0

Nitrotech 1.8 Kg

NITRO-TECH përmban protein me burim kryesisht nga proteina e hirrës e izoluar - një nga proteinat më të pastërta që janë në dispozicion për atletët. Read more...
PRICE70.00 EUR
PRICE9800.00 LEK
Have in Stock
Rating 5.0

Platinum Glutamine 300g

Platinum 100% furnizon me 5g glutaminë për servim, e cila punon për të plotësuar me shpejtësi glutaminën e përdorur gjatë ushtrimeve. Glutamina është Read more...
PRICE20.00 EUR
PRICE2800.00 LEK
Have in Stock
Rating 5.0

Phase 8 907 g

8-Ore formula e proteines Phase-8 është protein e përzier me formulë të proteinës që ushqen muskujt për 8 orë me radhë. Çdo lugë përmban 26-gram përz Read more...
PRICE35.00 EUR
PRICE4900.00 LEK
Have in Stock
Rating 5.0

Platinum ISO- Whey 1.51kg

Ultra e filtruar Whey protein e izoluar Dorëzon shpejt protein në muskuj Platinum 100% Iso-Whey dorëzon fraksionet më të mëdha bioaktive të proteinav Read more...
PRICE65.00 EUR
PRICE9100.00 LEK
Have in Stock
Rating 5.0

Platinum Multi-Vitamin 90caps

Platinum Multivitamin pako vitamina dhe minerale me potencial të lartë në çdo servim. Platinum Multivitamin ka qenë inxhinier për të ofruar 20 vitamin Read more...
PRICE20.00 EUR
PRICE2800.00 LEK
Have in Stock
Rating 5.0

Test HD 90 capsule

Përbërësit kryesore të TEST HD kanë treguar për të rritur ndjeshëm nivelet e testosteronit. TEST HD nuk kërkon për të filluar ciklin ose për të mbarua Read more...
PRICE60.00 EUR
PRICE8240.00 LEK
Have in Stock
Rating 5.0

Mass Gainer 100% Premium 5.44kg

Përmban deri më 1,430 kalori, përfshirë 70 gram proteina të kualitetit të lartë, 286 gram karbohidrate që japin energji, BCAA, glutaminë, minerale ese Read more...
PRICE65.00 EUR
PRICE9100.00 LEK
Have in Stock
Rating 5.0

Premium Whey Plus 2.3kg

100% Premium Whey Protein Plus është proteinë pluhur e kualitetit ultra të lartë, e bërë nga hirra dhe është e dizajnuar për ata të cilët duan të mbaj Read more...
PRICE55.00 EUR
PRICE7700.00 LEK
Have in Stock
Rating 5.0

Iso Zero 2.27 Kg.

Iso-Zero është e pastër me proteina të hirrës të izoluar nga MuscleTech. E mundësuar nga 97% të proteinës të pastërt hirrë të izoluar, Iso-Zero jep Read more...
PRICE90.00 EUR
PRICE12600.00 LEK
Have in Stock
Rating 5.0

Shatter SX-7 60servings

Shatter SX-7 ™ është një pre-workout pa kreatinë e formuluar me super-ekstreme dhe cutting-edge,dhe përbërësit premium që sjell një përvojë të fuqish Read more...
PRICE35.00 EUR
PRICE4900.00 LEK
Have in Stock
Rating 5.0

Amino Tech 375 tablets

Amino Tech 375 tablets Read more...
PRICE40.00 EUR
PRICE5600.00 LEK
Have in Stock
Rating 5.0

Hydroxycut CLA Elite

Hydroxycut CLA Elite Read more...
PRICE40.00 EUR
PRICE5600.00 LEK
Have in Stock
Rating 5.0
PRICE25.00 EUR
PRICE3500.00 LEK
Have in Stock
Rating 5.0
PRICE80.00 EUR
PRICE11200.00 LEK
Have in Stock
Rating 5.0
PRICE40.00 EUR
PRICE5600.00 LEK
Have in Stock
Rating 5.0

Masstech Extreme 2000 10kg

Masstech Extreme 2000 10kg Read more...
PRICE160.00 EUR
PRICE22400.00 LEK
Have in Stock
Rating 5.0

100% Premium Gold Whey 1.13kg

100% Premium Gold Whey 1.13kg Read more...
PRICE37.00 EUR
PRICE5200.00 LEK
Have in Stock
Rating 5.0

Hydroxycut Hardcore elite powder

Hydroxycut Hardcore elite powder Read more...
PRICE30.00 EUR
PRICE4200.00 LEK
Have in Stock
Rating 5.0

Hydroxycut Hardcore Next Gen

Hydroxycut Hardcore Next Gen Read more...
PRICE40.00 EUR
PRICE5600.00 LEK
Have in Stock
Rating 5.0

Anarachy

? 1.6g Beta Alanine ? 750mg Arginine inositol ? 500mg HydroMax ? 190mg Caffeine ? 100mg Choline ? 75mg L-theanine ? 50mg Rhodiola extract ? 20 Read more...
PRICE40.00 EUR
PRICE5600.00 LEK
Have in Stock
Rating 5.0

Micellar Whey 907g

Micellar Whey 907g Read more...
PRICE35.00 EUR
PRICE4900.00 LEK
Have in Stock
Rating 5.0

Amino Build Next Gen

Amino Build Next Gen Read more...
PRICE45.00 EUR
PRICE6300.00 LEK
Have in Stock
Rating 5.0
PRICE90.00 EUR
PRICE12600.00 LEK
Have in Stock
Rating 5.0
PRICE2.50 EUR
PRICE350.00 LEK
Have in Stock
Rating 5.0

Clear Muscle 168 caplets

Clear Muscle 168 caplets Read more...
PRICE60.00 EUR
PRICE8400.00 LEK
Have in Stock
Rating 5.0

Clear Muscle 84 caplets

Clear Muscle 84 caplets Read more...
PRICE40.00 EUR
PRICE5600.00 LEK
Have in Stock
Rating 5.0

Nitrotech Nighttime 907g

Nitrotech Nighttime 907g Read more...
PRICE45.00 EUR
PRICE6300.00 LEK
Have in Stock
Rating 5.0

Amino Build Next Gen Energized

Amino Build Next Gen Energized Read more...
PRICE40.00 EUR
PRICE5600.00 LEK
Have in Stock
Rating 5.0
PRICE35.00 EUR
PRICE4900.00 LEK
Have in Stock
Rating 5.0

Nitrotech Power 1.8kg

Nitrotech Power 1.8kg Read more...
PRICE80.00 EUR
PRICE11200.00 LEK
Have in Stock
Rating 5.0

Nitrotech Power 907g

Nitrotech Power 907g Read more...
PRICE40.00 EUR
PRICE5600.00 LEK
Have in Stock
Rating 5.0

Plasma Muscle 84 capsule

Plasma Muscle 84 capsule Read more...
PRICE45.00 EUR
PRICE6300.00 LEK
Have in Stock
Rating 5.0