Brands products

Amino X 435g

Amino X është një stimulues i lirë, me formulë të BCAAs i projektuar për të mbështetur qëndrueshmërinë gjatë ushtrimeve tuaja, dhe shërues I muskujve Read more...
PRICE35.00 EUR
PRICE4900.00 LEK
Have in Stock
Rating 5.0

AminoX 1Kg

Amino X është një stimulues i lirë, me formulë të BCAAs i projektuar për të mbështetur qëndrueshmërinë gjatë ushtrimeve tuaja, dhe shërues I muskujve Read more...
PRICE60.00 EUR
PRICE8400.00 LEK
Have in Stock
Rating 5.0

AminoX 29g sachet

Amino X është një stimulues i lirë, me formulë të BCAAs i projektuar për të mbështetur qëndrueshmërinë gjatë ushtrimeve tuaja, dhe shërues I muskujve Read more...
PRICE2.00 EUR
PRICE280.00 LEK
Have in Stock
Rating 5.0

Whey DNA 1.87 Kg

Whey DNA është një protein pluhur me dhunti të shumta proteine që përbëhet nga 100% e burimeve të proteinave të hirrës dhe ofron 24 gram ndërtim të mu Read more...
PRICE55.00 EUR
PRICE7700.00 LEK
Have in Stock
Rating 5.0

True Mass 2.64 kg

TRUE-MASS është për shtim të peshës dhe masës muskulare, i projektuar për të mbështetur rritjen e muskujve dhe shërimin e muskujve për atletët me nevo Read more...
PRICE55.00 EUR
PRICE7700.00 LEK
Have in Stock
Rating 5.0

True Mass 1200 4.80 kg

TRUE-MASS 1200 është Mass Gainer-i i fundit për të shtuar peshë dhe për ti rritur muskujt që me të vërtetë është vështirë për ti plotsuar nevojat kalo Read more...
PRICE65.00 EUR
PRICE9100.00 LEK
Have in Stock
Rating 5.0

Syntha-6 Protein Bar 90g

Syntha-6 Protein Bar 90g , 30g Protein në çdo bar dhe janë ideale për çdo sportist Read more...
PRICE3.50 EUR
PRICE490.00 LEK
Have in Stock
Rating 5.0

Syntha-6 2.27kg

SYNTHA-6 është një proteinë ultra-premium dhe proteina më e mire e BSN-së në treg. SYNTHA-6 jo vetëm që përfshin amino acidet esenciale dhe acide yndy Read more...
PRICE65.00 EUR
PRICE9100.00 LEK
Have in Stock
Rating 5.0

Syntha-6 1.32kg

SYNTHA-6 është një proteinë ultra-premium dhe proteina më e mire e BSN-së në treg. SYNTHA-6 jo vetëm që përfshin amino acidet esenciale dhe acide ynd Read more...
PRICE40.00 EUR
PRICE5600.00 LEK
Have in Stock
Rating 5.0

Syntha-6 Edge 1.87kg

SYNTHA-6 e Edge është një protein pluhur e përbërë nga 50/50 përzierje e proteinave të hirrës të izoluar dhe proteinave të izoluara të Qumështit. Prot Read more...
PRICE65.00 EUR
PRICE9100.00 LEK
Have in Stock
Rating 5.0

Syntha-6 Edge 780g

SYNTHA-6 e Edge është një protein pluhur e përbërë nga 50/50 përzierje e proteinave të hirrës të izoluar dhe proteinave të izoluara të Qumështit. Prot Read more...
PRICE25.00 EUR
PRICE3500.00 LEK
Have in Stock
Rating 5.0

XE No-Xplode 315g

Pre-Workout N.O.-XPLODE • Energji Eksplozive • Qëndrueshmëri • Performancë Maksimale • Shije Të Mirë Në 2004 BSN ka ndryshuar peisazhin sportiv Read more...
PRICE30.00 EUR
PRICE4200.00 LEK
Have in Stock
Rating 5.0

N.O.- XPLODE 1kg

Pre-Workout N.O.-XPLODE • Energji Eksplozive • Qëndrueshmëri • Performancë Maksimale • Shije Të Mirë Në 2004 BSN ka ndryshuar peisazhin sportiv Read more...
PRICE60.00 EUR
PRICE8400.00 LEK
Have in Stock
Rating 5.0

N.O.- XPLODE 600g

Pre-Workout N.O.-XPLODE • Energji Eksplozive • Qëndrueshmëri • Performancë Maksimale • Shije Të Mirë Në 2004 BSN ka ndryshuar peisazhin sportiv Read more...
PRICE35.00 EUR
PRICE4900.00 LEK
Have in Stock
Rating 5.0

N.O.- XPLODE 240g

Pre-Workout N.O.-XPLODE • Energji Eksplozive • Qëndrueshmëri • Performancë Maksimale • Shije Të Mirë Në 2004 BSN ka ndryshuar peisazhin sportiv Read more...
PRICE15.00 EUR
PRICE2100.00 LEK
Have in Stock
Rating 5.0

N.O.- XPLODE 20g

Pre-Workout N.O.-XPLODE • Energji Eksplozive • Qëndrueshmëri • Performancë Maksimale • Shije Të Mirë Në 2004 BSN ka ndryshuar peisazhin sportiv Read more...
PRICE2.00 EUR
PRICE280.00 LEK
Have in Stock
Rating 5.0

Nitrix 180 tablets

Nitrix 180 tablets Read more...
PRICE45.00 EUR
PRICE6300.00 LEK
Have in Stock
Rating 5.0

Glutamine DNA 300g

L-Glutamine është Amino Acid më i pasur në trup dhe luan një rol të rëndësishëm në shërimin e muskujve dhe zhvillimin e proteinave në muskuj. Gjatë pe Read more...
PRICE20.00 EUR
PRICE2800.00 LEK
Have in Stock
Rating 5.0

Creatine DNA 200g

CREATINE DNA Creatine DNA ofron 5 gram kreatinë të pastër, Kreatinë Monohydrate e mikronizuar, e cila mbështet forcën, energjinë dhe ndihmon muskujt Read more...
PRICE15.00 EUR
PRICE2100.00 LEK
Have in Stock
Rating 5.0
PRICE7.00 EUR
PRICE980.00 LEK
Have in Stock
Rating 5.0

BCAA DNA 200g

BCAA DNA™ është pjesë e serisë së re të DNA-së nga BSN® - projektuar për t'ju ndihmuar të rregulloje rezultatet tuaja. Branched zinxhir amino acidet, Read more...
PRICE25.00 EUR
PRICE3500.00 LEK
Have in Stock
Rating 5.0