Brands products

Ultra Whey Pro 2.3kg

Ultra Whey Pro ka vendosur standarde të reja për cilësi të lartë, të përballueshme me formula të proteinave të hirrës. Nëse ju jeni duke ushtruar për Read more...
PRICE65.00 EUR
PRICE9000.00 LEK
Have in Stock
Rating 5.0

Beef Amino 200 tablets

100% Beef Aminos 100% Beef Aminos është një përzierje e lartë e aminoacideve superiore nga mishi, që rrjedhin nga cilësitë e proteinës së izoluar, e Read more...
PRICE20.00 EUR
PRICE2800.00 LEK
Have in Stock
Rating 5.0

Beef Amino 400 tablets

100% Beef Aminos 100% Beef Aminos është një përzierje e lartë e aminoacideve superiore nga mishi, që rrjedhin nga cilësitë e proteinës së izoluar, e Read more...
PRICE30.00 EUR
PRICE4200.00 LEK
Have in Stock
Rating 5.0

Arbuterol 60 tablets

Arbuterol 60 tablets Read more...
PRICE15.00 EUR
PRICE2100.00 LEK
Have in Stock
Rating 5.0

Amino 2700 120 tablets

Amino 2700 120 tablets Read more...
PRICE20.00 EUR
PRICE2800.00 LEK
Have in Stock
Rating 5.0

Creatine Powder 300g

Ne kemi marrë të njëjtën performancë të lartë, pa tentuar kreatinë monohydrate e prodhuar në Gjermani, Creatine Kapsula vjen me një formulë të zgjerua Read more...
PRICE15.00 EUR
PRICE2100.00 LEK
Have in Stock
Rating 5.0

Gain Fast 1.13kg

Gain Fast Gain Fast është një gainer me cilësi të lartë që është i pasur me proteina, karbohidrate dhe e formuluar për të furnizuar trupin tuaj me ka Read more...
PRICE20.00 EUR
PRICE2800.00 LEK
Have in Stock
Rating 5.0

GH Max

GH Max GH Max është hormon i fundit i rritjes (GH) mbështet formula për badibillderët seriozë ose peshëngritësit. Me më së shumti hormone anabolic , Read more...
PRICE25.00 EUR
PRICE3500.00 LEK
Have in Stock
Rating 5.0

BCAA Stack 250g

BCAA luajnë një rol kyç në ruajtjen e anabolismit dhe rënien e katabolismit të muskujve, të cilat kanë rëndësi të madhe për badibillderët dhe trajnerë Read more...
PRICE25.00 EUR
PRICE3500.00 LEK
Have in Stock
Rating 5.0
PRICE2.50 EUR
PRICE350.00 LEK
Have in Stock
Rating 5.0

Shock Therapy

Shock Therapy Shock Therapy ju ndihmon venat tuaja të dallohen më shumë, pumpatja e muskujve tuaj do të jetë shokuese. Intensitet të lartë të forces Read more...
PRICE15.00 EUR
PRICE2100.00 LEK
Have in Stock
Rating 5.0
PRICE15.00 EUR
PRICE2100.00 LEK
Have in Stock
Rating 5.0

Ultra Mass

ULTRA MASS GAINER Një gainer është një suplement ne Badibillding i përbërë nga dy karbohidrate të larta dhe proteina (zakonisht në formën e caseinë Read more...
PRICE65.00 EUR
PRICE9000.00 LEK
Have in Stock
Rating 5.0