Brands products

100% WHEY PROTEIN PLUS

100% Premium Whey është vlerë ushqyesve thelbësore për trupin e njeriut. Ajo është një nga bazat ndërtuese të indeve të trupit, dhe mund të shërbejë Read more...
PRICE30.00 EUR
PRICE4200.00 LEK
Have in Stock
Rating 5.0

INSTANT PROTEIN SMOOTHIE

100% Veganproteina smoothie New Six Star® Proteina Instant Smoothie është një provë e madhe, të gjitha-në-një Protein Bimore në formulën e proteinave Read more...
PRICE15.00 EUR
PRICE2100.00 LEK
Have in Stock
Rating 5.0
PRICE30.00 EUR
PRICE2100.00 LEK
Have in Stock
Rating 5.0
PRICE15.00 EUR
PRICE2100.00 LEK
Have in Stock
Rating 5.0

N.O. FURY 60 caplets

N.O. FURY 60 caplets Read more...
PRICE15.00 EUR
PRICE2100.00 LEK
Have in Stock
Rating 5.0

CREATINEX3 60 caplets

CREATINEX3 60 caplets Read more...
PRICE15.00 EUR
PRICE2100.00 LEK
Have in Stock
Rating 5.0