Categories

Amino Build

Amino Build™ Amino BUILD është formuluar pikërisht me një dozë prej 4-gram të L-leucine e treguar në një studim klinik për të ndihmuar që të rritni 5 More...
EURO :35.00
LEK :4900.00
Have in Stock
Rating 5.0

Anotest

Anotesti i ri është me të vërtetë testosteroni më i plotë që rrit formulën në dispozicion. Rrit në mënyrë natyrale testosteronin Anotesti përmban sak More...
EURO :35.00
LEK :4900.00
Have in Stock
Rating 5.0

Cell tech

Shumica e përbërësve të CellTech janë derivate te kreatinës, një acid organik që ndihmon për furnizimin me energji në qelizat e muskujve dhe qelizat n More...
EURO :35.00
LEK :4900.00
Have in Stock
Rating 5.0

Anabolic halo

Të gjitha në një Anabolic Halo e re dhe e përmirësuar , një formulë e fuqishme e cila mban të gjitha në një, e projektuar që të merret dy herë në dit More...
EURO :50.00
LEK :6865.00
Have in Stock
Rating 5.0

Platinum Whey 100% 907g

Ndryshe nga formulat tjera proteinike hirrë që përdorin heat, harsh acids, dhe salt, një proces superior mikrofiltrim i presionit të ftohtë është përd More...
EURO :35.00
LEK :4900.00
Have in Stock
Rating 5.0

Hydroxycut hardcore elite

Bartës i fuqishëm thermogenik (kafein pa ujë) gjithashtu ngre lart nivelet e energjisë për një rritje në intensitet - edhe vetëm pas një dozë. E dizaj More...
EURO :35.00
LEK :4900.00
Have in Stock
Rating 5.0

Platinum Bcaa 200caps

Platinium BCAA 08:01:01 është një formulë e degëzuar zinxhir amino acid i dizajnuara me një raport të fuqishëm të BCAA (leucine, isoleucin, valine). N More...
EURO :25.00
LEK :3500.00
Have in Stock
Rating 5.0

Masstech 3.2 Kg

MASS-TECH® është një fitues I avancuar I masës muskulore i krijuar për ndonjë person I cili po has në vështirësi për të rritur madhësinë e masës musku More...
EURO :50.00
LEK :7000.00
Have in Stock
Rating 5.0

Platinum Carnitine 180caps

L-carnitine është një amino acid metabolit që ndihmon në transportimin e acideve yndyrore në mitokondri Mitokondria u jep qelizave muskulore energji. More...
EURO :30.00
LEK :4200.00
Have in Stock
Rating 5.0

Nano vapor

Kombinimi i 390mg kafeinës dhe 150mg L-theaninës ka dëshmuar në përmirësimin e përqëndrimit tek pjesëmarrësit, deri në 90 minuta pas gëlltitjes.1 Kafe More...
EURO :38.00
LEK :5219.08
Have in Stock
Rating 5.0

Platinum Creatine 400g

Kreatina u siguron qelizave muskulore energji dhe ndihmon në rritjen e jashtëzakonshme të fortësisë dhe masës muskulore. More...
EURO :20.00
LEK :2800.00
Have in Stock
Rating 5.0

Platinum Fish Oil

Platinum Fish Oil është një vaj shumë i fuqishëm peshku, shumë e lehtë për ta gëlltitur. More...
EURO :15.00
LEK :2100.00
Have in Stock
Rating 5.0

Nitrotech 1.8 Kg

NITRO-TECH përmban protein me burim kryesisht nga proteina e hirrës e izoluar - një nga proteinat më të pastërta që janë në dispozicion për atletët. More...
EURO :70.00
LEK :9800.00
Have in Stock
Rating 5.0

Platinum Glutamine 300g

Platinum 100% furnizon me 5g glutaminë për servim, e cila punon për të plotësuar me shpejtësi glutaminën e përdorur gjatë ushtrimeve. Glutamina është More...
EURO :20.00
LEK :2800.00
Have in Stock
Rating 5.0

Phase 8 907 g

8-Ore formula e proteines Phase-8 është protein e përzier me formulë të proteinës që ushqen muskujt për 8 orë me radhë. Çdo lugë përmban 26-gram përz More...
EURO :35.00
LEK :4900.00
Have in Stock
Rating 5.0

Platinum ISO- Whey 1.51kg

Ultra e filtruar Whey protein e izoluar Dorëzon shpejt protein në muskuj Platinum 100% Iso-Whey dorëzon fraksionet më të mëdha bioaktive të proteinav More...
EURO :65.00
LEK :9100.00
Have in Stock
Rating 5.0

Platinum Multi-Vitamin 90caps

Platinum Multivitamin pako vitamina dhe minerale me potencial të lartë në çdo servim. Platinum Multivitamin ka qenë inxhinier për të ofruar 20 vitamin More...
EURO :20.00
LEK :2800.00
Have in Stock
Rating 5.0

Test HD 90 capsule

Përbërësit kryesore të TEST HD kanë treguar për të rritur ndjeshëm nivelet e testosteronit. TEST HD nuk kërkon për të filluar ciklin ose për të mbarua More...
EURO :60.00
LEK :8240.00
Have in Stock
Rating 5.0

Mass Gainer 100% Premium 5.44kg

Përmban deri më 1,430 kalori, përfshirë 70 gram proteina të kualitetit të lartë, 286 gram karbohidrate që japin energji, BCAA, glutaminë, minerale ese More...
EURO :65.00
LEK :9100.00
Have in Stock
Rating 5.0

Premium Whey Plus 2.3kg

100% Premium Whey Protein Plus është proteinë pluhur e kualitetit ultra të lartë, e bërë nga hirra dhe është e dizajnuar për ata të cilët duan të mbaj More...
EURO :55.00
LEK :7700.00
Have in Stock
Rating 5.0

Iso Zero 2.27 Kg.

Iso-Zero është e pastër me proteina të hirrës të izoluar nga MuscleTech. E mundësuar nga 97% të proteinës të pastërt hirrë të izoluar, Iso-Zero jep More...
EURO :90.00
LEK :12600.00
Have in Stock
Rating 5.0