Categories

Syntha-6 2.27kg

SYNTHA-6 është një proteinë ultra-premium dhe proteina më e mire e BSN-së në treg. SYNTHA-6 jo vetëm që përfshin amino acidet esenciale dhe acide yndy More...
EURO :65.00
LEK :9100.00
Have in Stock
Rating 5.0

Syntha-6 1.32kg

SYNTHA-6 është një proteinë ultra-premium dhe proteina më e mire e BSN-së në treg. SYNTHA-6 jo vetëm që përfshin amino acidet esenciale dhe acide ynd More...
EURO :40.00
LEK :5600.00
Have in Stock
Rating 5.0

Syntha-6 Edge 1.87kg

SYNTHA-6 e Edge është një protein pluhur e përbërë nga 50/50 përzierje e proteinave të hirrës të izoluar dhe proteinave të izoluara të Qumështit. Prot More...
EURO :65.00
LEK :9100.00
Have in Stock
Rating 5.0

Syntha-6 Edge 780g

SYNTHA-6 e Edge është një protein pluhur e përbërë nga 50/50 përzierje e proteinave të hirrës të izoluar dhe proteinave të izoluara të Qumështit. Prot More...
EURO :25.00
LEK :3500.00
Have in Stock
Rating 5.0

Premium Whey Plus 2.3kg

100% Premium Whey Protein Plus është proteinë pluhur e kualitetit ultra të lartë, e bërë nga hirra dhe është e dizajnuar për ata të cilët duan të mbaj More...
EURO :55.00
LEK :7700.00
Have in Stock
Rating 5.0

Iso Zero 2.27 Kg.

Iso-Zero është e pastër me proteina të hirrës të izoluar nga MuscleTech. E mundësuar nga 97% të proteinës të pastërt hirrë të izoluar, Iso-Zero jep More...
EURO :90.00
LEK :12600.00
Have in Stock
Rating 5.0

Whey DNA 1.87 Kg

Whey DNA është një protein pluhur me dhunti të shumta proteine që përbëhet nga 100% e burimeve të proteinave të hirrës dhe ofron 24 gram ndërtim të mu More...
EURO :55.00
LEK :7700.00
Have in Stock
Rating 5.0

Phase 8 907 g

8-Ore formula e proteines Phase-8 është protein e përzier me formulë të proteinës që ushqen muskujt për 8 orë me radhë. Çdo lugë përmban 26-gram përz More...
EURO :35.00
LEK :4900.00
Have in Stock
Rating 5.0

Platinum ISO- Whey 1.51kg

Ultra e filtruar Whey protein e izoluar Dorëzon shpejt protein në muskuj Platinum 100% Iso-Whey dorëzon fraksionet më të mëdha bioaktive të proteinav More...
EURO :65.00
LEK :9100.00
Have in Stock
Rating 5.0

Nitrotech 1.8 Kg

NITRO-TECH përmban protein me burim kryesisht nga proteina e hirrës e izoluar - një nga proteinat më të pastërta që janë në dispozicion për atletët. More...
EURO :70.00
LEK :9800.00
Have in Stock
Rating 5.0

Anabolic halo

Të gjitha në një Anabolic Halo e re dhe e përmirësuar , një formulë e fuqishme e cila mban të gjitha në një, e projektuar që të merret dy herë në dit More...
EURO :50.00
LEK :6865.00
Have in Stock
Rating 5.0

Platinum Whey 100% 907g

Ndryshe nga formulat tjera proteinike hirrë që përdorin heat, harsh acids, dhe salt, një proces superior mikrofiltrim i presionit të ftohtë është përd More...
EURO :35.00
LEK :4900.00
Have in Stock
Rating 5.0
EURO :70.00
LEK :9800.00
Have in Stock
Rating 5.0

100% WHEY PROTEIN PLUS

100% Premium Whey është vlerë ushqyesve thelbësore për trupin e njeriut. Ajo është një nga bazat ndërtuese të indeve të trupit, dhe mund të shërbejë More...
EURO :30.00
LEK :4200.00
Have in Stock
Rating 5.0

INSTANT PROTEIN SMOOTHIE

100% Veganproteina smoothie New Six Star® Proteina Instant Smoothie është një provë e madhe, të gjitha-në-një Protein Bimore në formulën e proteinave More...
EURO :15.00
LEK :2100.00
Have in Stock
Rating 5.0
EURO :30.00
LEK :2100.00
Have in Stock
Rating 5.0

Clear Muscle 168 caplets

Clear Muscle 168 caplets More...
EURO :60.00
LEK :8400.00
Have in Stock
Rating 5.0

Clear Muscle 84 caplets

Clear Muscle 84 caplets More...
EURO :40.00
LEK :5600.00
Have in Stock
Rating 5.0

Nitrotech Nighttime 907g

Nitrotech Nighttime 907g More...
EURO :45.00
LEK :6300.00
Have in Stock
Rating 5.0

Ultra Whey Pro 2.3kg

Ultra Whey Pro ka vendosur standarde të reja për cilësi të lartë, të përballueshme me formula të proteinave të hirrës. Nëse ju jeni duke ushtruar për More...
EURO :65.00
LEK :9000.00
Have in Stock
Rating 5.0
EURO :35.00
LEK :4900.00
Have in Stock
Rating 5.0
EURO :80.00
LEK :11200.00
Have in Stock
Rating 5.0
EURO :40.00
LEK :5600.00
Have in Stock
Rating 5.0

100% Premium Gold Whey 1.13kg

100% Premium Gold Whey 1.13kg More...
EURO :37.00
LEK :5200.00
Have in Stock
Rating 5.0
EURO :80.00
LEK :11200.00
Have in Stock
Rating 5.0
EURO :40.00
LEK :5600.00
Have in Stock
Rating 5.0

Plasma Muscle 84 capsule

Plasma Muscle 84 capsule More...
EURO :45.00
LEK :6300.00
Have in Stock
Rating 5.0

Oats & Whey 100%

100% OATS & WHEY Tërshërë & Whey janë shtesa ushqimore për çdo të rritur. Natyrisht me pak sheqer, furnizimi me tërshërë djeg ngadal karbohidratet ko More...
EURO :45.00
LEK :6300.00
Have in Stock
Rating 5.0

Lean Whey

E bërë nga 100% Whey proteina e izoluar Duke përdorur një sërë të sofistikuar të proceseve të ndarjes, yndyrë të tepërt, kolesterol, sheqerna, dhe m More...
EURO :20.00
LEK :2800.00
Have in Stock
Rating 5.0

Hydro Whey

Platinum Hydrowhey është proteina hirrë më e avancuara që kemi zhvilluar ndonjëherë. Me një fjalë: Përsosmëri. Duke përzier proteinën hirrë për ta kth More...
EURO :75.00
LEK :10500.00
Have in Stock
Rating 5.0
EURO :45.00
LEK :6300.00
Have in Stock
Rating 5.0
EURO :100.00
LEK :14000.00
Have in Stock
Rating 5.0

Gold Standard Whey 100%

Gold Standard Forca e VËRTETË e Whey proteinës Whey proteina e izoluar (WPI) është forma më e pastërt e proteinave whey që aktualisht ekziston. WPI More...
EURO :65.00
LEK :9100.00
Have in Stock
Rating 5.0

Pro Complex 1.5 Kg

• 38gr në Ditë • 3gr Karbohidrat • 30gr Protein PRO COMPLEX Muskujt rriten dhe forcohen me ushtrime të vështira, pjesa tjetër me aminoacide nga More...
EURO :85.00
LEK :11900.00
Have in Stock
Rating 5.0