Categories

Platinum Creatine 400g

Kreatina u siguron qelizave muskulore energji dhe ndihmon në rritjen e jashtëzakonshme të fortësisë dhe masës muskulore. More...
EURO :20.00
LEK :2800.00
Have in Stock
Rating 5.0

Creatine DNA 200g

CREATINE DNA Creatine DNA ofron 5 gram kreatinë të pastër, Kreatinë Monohydrate e mikronizuar, e cila mbështet forcën, energjinë dhe ndihmon muskujt More...
EURO :15.00
LEK :2100.00
Have in Stock
Rating 5.0
EURO :15.00
LEK :2100.00
Have in Stock
Rating 5.0

Creatine 2500 200 Caps

Creatine Monohydrate është forma më e mirë e kreatinës. Ajo ka treguar se rrit permasat e muskujve, forcës dhe fuqisë. Creatine 2500 Caps janë prodhu More...
EURO :25.00
LEK :3500.00
Have in Stock
Rating 5.0

Creatine Powder 300g

Creatine Powder jep muskujve tuaj cilësinë më të lartë në botë dhe shkencërisht e hulumtuar për formën e kreatinës të mikronizuar. Creatina është tre More...
EURO :20.00
LEK :2800.00
Have in Stock
Rating 5.0

Creatine Powder 634g

Creatine Powder jep muskujve tuaj cilësinë më të lartë në botë dhe shkencërisht e hulumtuar për formën e kreatinës të mikronizuar. Creatina është tre More...
EURO :40.00
LEK :5600.00
Have in Stock
Rating 5.0
EURO :20.00
LEK :2800.00
Have in Stock
Rating 5.0