Categories

Gold Standard Whey 100%

Gold Standard Forca e VËRTETË e Whey proteinës Whey proteina e izoluar (WPI) është forma më e pastërt e proteinave whey që aktualisht ekziston. WPI More...
EURO :65.00
LEK :9100.00
Have in Stock
Rating 5.0
EURO :35.00
LEK :4900.00
Have in Stock
Rating 5.0

Ultra Whey Pro 2.3kg

Ultra Whey Pro ka vendosur standarde të reja për cilësi të lartë, të përballueshme me formula të proteinave të hirrës. Nëse ju jeni duke ushtruar për More...
EURO :65.00
LEK :9000.00
Have in Stock
Rating 5.0

100% Premium Gold Whey 1.13kg

100% Premium Gold Whey 1.13kg More...
EURO :37.00
LEK :5200.00
Have in Stock
Rating 5.0
EURO :45.00
LEK :6300.00
Have in Stock
Rating 5.0
EURO :100.00
LEK :14000.00
Have in Stock
Rating 5.0

Whey DNA 1.87 Kg

Whey DNA është një protein pluhur me dhunti të shumta proteine që përbëhet nga 100% e burimeve të proteinave të hirrës dhe ofron 24 gram ndërtim të mu More...
EURO :55.00
LEK :7700.00
Have in Stock
Rating 5.0

Premium Whey Plus 2.3kg

100% Premium Whey Protein Plus është proteinë pluhur e kualitetit ultra të lartë, e bërë nga hirra dhe është e dizajnuar për ata të cilët duan të mbaj More...
EURO :55.00
LEK :7700.00
Have in Stock
Rating 5.0

Anabolic halo

Të gjitha në një Anabolic Halo e re dhe e përmirësuar , një formulë e fuqishme e cila mban të gjitha në një, e projektuar që të merret dy herë në dit More...
EURO :50.00
LEK :6865.00
Have in Stock
Rating 5.0

Platinum Whey 100% 907g

Ndryshe nga formulat tjera proteinike hirrë që përdorin heat, harsh acids, dhe salt, një proces superior mikrofiltrim i presionit të ftohtë është përd More...
EURO :35.00
LEK :4900.00
Have in Stock
Rating 5.0
EURO :70.00
LEK :9800.00
Have in Stock
Rating 5.0

100% WHEY PROTEIN PLUS

100% Premium Whey është vlerë ushqyesve thelbësore për trupin e njeriut. Ajo është një nga bazat ndërtuese të indeve të trupit, dhe mund të shërbejë More...
EURO :30.00
LEK :4200.00
Have in Stock
Rating 5.0