Categories

Amino Build

Amino Build™ Amino BUILD është formuluar pikërisht me një dozë prej 4-gram të L-leucine e treguar në një studim klinik për të ndihmuar që të rritni 5 More...
EURO :35.00
LEK :4900.00
Have in Stock
Rating 5.0

Anotest

Anotesti i ri është me të vërtetë testosteroni më i plotë që rrit formulën në dispozicion. Rrit në mënyrë natyrale testosteronin Anotesti përmban sak More...
EURO :35.00
LEK :4900.00
Have in Stock
Rating 5.0

Cell tech

Shumica e përbërësve të CellTech janë derivate te kreatinës, një acid organik që ndihmon për furnizimin me energji në qelizat e muskujve dhe qelizat n More...
EURO :35.00
LEK :4900.00
Have in Stock
Rating 5.0

Platinum Bcaa 200caps

Platinium BCAA 08:01:01 është një formulë e degëzuar zinxhir amino acid i dizajnuara me një raport të fuqishëm të BCAA (leucine, isoleucin, valine). N More...
EURO :25.00
LEK :3500.00
Have in Stock
Rating 5.0

Platinum Glutamine 300g

Platinum 100% furnizon me 5g glutaminë për servim, e cila punon për të plotësuar me shpejtësi glutaminën e përdorur gjatë ushtrimeve. Glutamina është More...
EURO :20.00
LEK :2800.00
Have in Stock
Rating 5.0

Amino X 435g

Amino X është një stimulues i lirë, me formulë të BCAAs i projektuar për të mbështetur qëndrueshmërinë gjatë ushtrimeve tuaja, dhe shërues I muskujve More...
EURO :35.00
LEK :4900.00
Have in Stock
Rating 5.0

AminoX 1Kg

Amino X është një stimulues i lirë, me formulë të BCAAs i projektuar për të mbështetur qëndrueshmërinë gjatë ushtrimeve tuaja, dhe shërues I muskujve More...
EURO :60.00
LEK :8400.00
Have in Stock
Rating 5.0

AminoX 29g sachet

Amino X është një stimulues i lirë, me formulë të BCAAs i projektuar për të mbështetur qëndrueshmërinë gjatë ushtrimeve tuaja, dhe shërues I muskujve More...
EURO :2.00
LEK :280.00
Have in Stock
Rating 5.0

Glutamine DNA 300g

L-Glutamine është Amino Acid më i pasur në trup dhe luan një rol të rëndësishëm në shërimin e muskujve dhe zhvillimin e proteinave në muskuj. Gjatë pe More...
EURO :20.00
LEK :2800.00
Have in Stock
Rating 5.0

BCAA DNA 200g

BCAA DNA™ është pjesë e serisë së re të DNA-së nga BSN® - projektuar për t'ju ndihmuar të rregulloje rezultatet tuaja. Branched zinxhir amino acidet, More...
EURO :25.00
LEK :3500.00
Have in Stock
Rating 5.0

Animal Nitro 44pak

Animal Nitro Animal Nitro ka lloje të duhura të aminos (amino esenciale), me dozë prej (6 gram në kese), dhe përzierje të duhur të aminos. Studimet e More...
EURO :35.00
LEK :4900.00
Have in Stock
Rating 5.0

Beef Amino 200 tablets

100% Beef Aminos 100% Beef Aminos është një përzierje e lartë e aminoacideve superiore nga mishi, që rrjedhin nga cilësitë e proteinës së izoluar, e More...
EURO :20.00
LEK :2800.00
Have in Stock
Rating 5.0

Beef Amino 400 tablets

100% Beef Aminos 100% Beef Aminos është një përzierje e lartë e aminoacideve superiore nga mishi, që rrjedhin nga cilësitë e proteinës së izoluar, e More...
EURO :30.00
LEK :4200.00
Have in Stock
Rating 5.0

Amino Tech 375 tablets

Amino Tech 375 tablets More...
EURO :40.00
LEK :5600.00
Have in Stock
Rating 5.0

Amino 2700 120 tablets

Amino 2700 120 tablets More...
EURO :20.00
LEK :2800.00
Have in Stock
Rating 5.0

BCAA Stack 250g

BCAA luajnë një rol kyç në ruajtjen e anabolismit dhe rënien e katabolismit të muskujve, të cilat kanë rëndësi të madhe për badibillderët dhe trajnerë More...
EURO :25.00
LEK :3500.00
Have in Stock
Rating 5.0
EURO :45.00
LEK :6300.00
Have in Stock
Rating 5.0

Amino Build Next Gen Energized

Amino Build Next Gen Energized More...
EURO :40.00
LEK :5600.00
Have in Stock
Rating 5.0

MUTANT BCAA 200 capsule

MUTANT BCAA 200 capsule More...
EURO :25.00
LEK :3500.00
Have in Stock
Rating 5.0
EURO :20.00
LEK :2800.00
Have in Stock
Rating 5.0
EURO :25.00
LEK :3500.00
Have in Stock
Rating 5.0

Amino 2222 160 Tabs

Superior Amino 2222 Softgels sigurojë 2,222 miligram 20 amino acide të ndryshme për të shtuar shumën që merrni në përmes proteinave. More...
EURO :25.00
LEK :3500.00
Have in Stock
Rating 5.0

Amino 2222 320 Tabs

Superior Amino 2222 Softgels sigurojë 2,222 miligram 20 amino acide të ndryshme për të shtuar shumën që merrni në përmes proteinave. More...
EURO :40.00
LEK :5600.00
Have in Stock
Rating 5.0

Amino Energy 18g

Kombinim unik I Amino Acideve dhe Kofeinës. Përzieni Essential Amino Energy në çdo kohë që ju doni nxitje të energjisë dhe vigjilencës. • 9gr në Dit More...
EURO :2.00
LEK :280.00
Have in Stock
Rating 5.0

Bcaa 5000 Power

Branched Chain Amino acidet (BCAA) janë amino acidet esenciale që nuk mund të prodhohen nga trupi juaj. Ato mund të merren vetëm nëpërmjet dietës. Se More...
EURO :35.00
LEK :4900.00
Have in Stock
Rating 5.0

Glutamine Powder 200 srvs

5,000 MG L-GLUTAMINE Glutamine është amino acid më pasur në trup, qe permban me shume se 60% të grupit të lirë amino acid në muskulin skeletor dhe More...
EURO :65.00
LEK :9100.00
Have in Stock
Rating 5.0

Glutamine Powder 120 srvs

5,000 MG L-GLUTAMINE Glutamine është amino acid më pasur në trup, qe permban me shume se 60% të grupit të lirë amino acid në muskulin skeletor dhe më More...
EURO :45.00
LEK :5600.00
Have in Stock
Rating 5.0

Bcaa Train + Sustain

BCAA Leucine, izoleucin dhe valin janë vlerësuar për anabolikën e tyre dhe karakteristikat e anti-katabolizmit. Ato ndihmojnë indet rezervë të muskujv More...
EURO :35.00
LEK :4900.00
Have in Stock
Rating 5.0
EURO :35.00
LEK :4900.00
Have in Stock
Rating 5.0

Bcaa Train + Sustain 266g

Gold Standard BCAA, Train and Sustain. Gold Standard BCAA është krijuar me një bazë të Amino Acideve që ju ndihmon të kurseni muskujt gjatë trajni More...
EURO :.00
LEK :.00
Have in Stock
Rating 5.0

Pro Bcaa 4 srvs

PRO BCAA BCAA Leucine, izoleucin dhe valin janë vlerësuar për anabolikën e tyre dhe karakteristikat e anti-katabolizmit. Ato ndihmojnë indet rezerv More...
EURO :2.00
LEK :280.00
Have in Stock
Rating 5.0