Categories

Masstech 3.2 Kg

MASS-TECH® është një fitues I avancuar I masës muskulore i krijuar për ndonjë person I cili po has në vështirësi për të rritur madhësinë e masës musku More...
EURO :50.00
LEK :7000.00
Have in Stock
Rating 5.0

Mass Gainer 100% Premium 5.44kg

Përmban deri më 1,430 kalori, përfshirë 70 gram proteina të kualitetit të lartë, 286 gram karbohidrate që japin energji, BCAA, glutaminë, minerale ese More...
EURO :65.00
LEK :9100.00
Have in Stock
Rating 5.0

True Mass 2.64 kg

TRUE-MASS është për shtim të peshës dhe masës muskulare, i projektuar për të mbështetur rritjen e muskujve dhe shërimin e muskujve për atletët me nevo More...
EURO :55.00
LEK :7700.00
Have in Stock
Rating 5.0

True Mass 1200 4.80 kg

TRUE-MASS 1200 është Mass Gainer-i i fundit për të shtuar peshë dhe për ti rritur muskujt që me të vërtetë është vështirë për ti plotsuar nevojat kalo More...
EURO :65.00
LEK :9100.00
Have in Stock
Rating 5.0

Serious mass 2.7kg

SERIOUS MASS është i fundit për shtim në peshë. Me 1250 kalori për servim dhe 50 gram proteinë. More...
EURO :40.00
LEK :5900.00
Have in Stock
Rating 5.0

Gain Fast 1.13kg

Gain Fast Gain Fast është një gainer me cilësi të lartë që është i pasur me proteina, karbohidrate dhe e formuluar për të furnizuar trupin tuaj me ka More...
EURO :20.00
LEK :2800.00
Have in Stock
Rating 5.0

Ultra Mass

ULTRA MASS GAINER Një gainer është një suplement ne Badibillding i përbërë nga dy karbohidrate të larta dhe proteina (zakonisht në formën e caseinë More...
EURO :65.00
LEK :9000.00
Have in Stock
Rating 5.0

Masstech Extreme 2000 10kg

Masstech Extreme 2000 10kg More...
EURO :160.00
LEK :22400.00
Have in Stock
Rating 5.0
EURO :90.00
LEK :12600.00
Have in Stock
Rating 5.0
EURO :75.00
LEK :10500.00
Have in Stock
Rating 5.0

Pro Gainer 2.38 Kg

PRO Gainer Kur jeni në masë dhe rritje të muskujve duhet një ekuilibër i ushtrimeve të rënda dhe cilësi të ushqyerit. Sepse të gjithë jemi më ndryshe More...
EURO :60.00
LEK :8400.00
Have in Stock
Rating 5.0

Serious mass 5.45 Kg

SERIOUS MASS SERIOUS MASS është i fundit për shtim në peshë. Me 1250 kalori për servim dhe 50 gram proteinë. More...
EURO :65.00
LEK :9100.00
Have in Stock
Rating 5.0