Categories

Phase 8 907 g

8-Ore formula e proteines Phase-8 është protein e përzier me formulë të proteinës që ushqen muskujt për 8 orë me radhë. Çdo lugë përmban 26-gram përz More...
EURO :35.00
LEK :4900.00
Have in Stock
Rating 5.0

Syntha-6 2.27kg

SYNTHA-6 është një proteinë ultra-premium dhe proteina më e mire e BSN-së në treg. SYNTHA-6 jo vetëm që përfshin amino acidet esenciale dhe acide yndy More...
EURO :65.00
LEK :9100.00
Have in Stock
Rating 5.0

Syntha-6 1.32kg

SYNTHA-6 është një proteinë ultra-premium dhe proteina më e mire e BSN-së në treg. SYNTHA-6 jo vetëm që përfshin amino acidet esenciale dhe acide ynd More...
EURO :40.00
LEK :5600.00
Have in Stock
Rating 5.0

Syntha-6 Edge 1.87kg

SYNTHA-6 e Edge është një protein pluhur e përbërë nga 50/50 përzierje e proteinave të hirrës të izoluar dhe proteinave të izoluara të Qumështit. Prot More...
EURO :65.00
LEK :9100.00
Have in Stock
Rating 5.0

Syntha-6 Edge 780g

SYNTHA-6 e Edge është një protein pluhur e përbërë nga 50/50 përzierje e proteinave të hirrës të izoluar dhe proteinave të izoluara të Qumështit. Prot More...
EURO :25.00
LEK :3500.00
Have in Stock
Rating 5.0
EURO :40.00
LEK :5600.00
Have in Stock
Rating 5.0
EURO :80.00
LEK :11200.00
Have in Stock
Rating 5.0
EURO :40.00
LEK :5600.00
Have in Stock
Rating 5.0

Pro Complex 1.5 Kg

• 38gr në Ditë • 3gr Karbohidrat • 30gr Protein PRO COMPLEX Muskujt rriten dhe forcohen me ushtrime të vështira, pjesa tjetër me aminoacide nga More...
EURO :85.00
LEK :11900.00
Have in Stock
Rating 5.0