Categories

Nitrotech 1.8 Kg

NITRO-TECH përmban protein me burim kryesisht nga proteina e hirrës e izoluar - një nga proteinat më të pastërta që janë në dispozicion për atletët. More...
EURO :70.00
LEK :9800.00
Have in Stock
Rating 5.0

Platinum ISO- Whey 1.51kg

Ultra e filtruar Whey protein e izoluar Dorëzon shpejt protein në muskuj Platinum 100% Iso-Whey dorëzon fraksionet më të mëdha bioaktive të proteinav More...
EURO :65.00
LEK :9100.00
Have in Stock
Rating 5.0

Iso Zero 2.27 Kg.

Iso-Zero është e pastër me proteina të hirrës të izoluar nga MuscleTech. E mundësuar nga 97% të proteinës të pastërt hirrë të izoluar, Iso-Zero jep More...
EURO :90.00
LEK :12600.00
Have in Stock
Rating 5.0
EURO :30.00
LEK :2100.00
Have in Stock
Rating 5.0
EURO :80.00
LEK :11200.00
Have in Stock
Rating 5.0

Hydro Whey

Platinum Hydrowhey është proteina hirrë më e avancuara që kemi zhvilluar ndonjëherë. Me një fjalë: Përsosmëri. Duke përzier proteinën hirrë për ta kth More...
EURO :75.00
LEK :10500.00
Have in Stock
Rating 5.0

Lean Whey

E bërë nga 100% Whey proteina e izoluar Duke përdorur një sërë të sofistikuar të proceseve të ndarjes, yndyrë të tepërt, kolesterol, sheqerna, dhe m More...
EURO :20.00
LEK :2800.00
Have in Stock
Rating 5.0