Categories

True Mass 2.64 kg

TRUE-MASS është për shtim të peshës dhe masës muskulare, i projektuar për të mbështetur rritjen e muskujve dhe shërimin e muskujve për atletët me nevo More...
EURO :55.00
LEK :7700.00
Have in Stock
Rating 5.0

Serious mass 2.7kg

SERIOUS MASS është i fundit për shtim në peshë. Me 1250 kalori për servim dhe 50 gram proteinë. More...
EURO :40.00
LEK :5900.00
Have in Stock
Rating 5.0

Gain Fast 1.13kg

Gain Fast Gain Fast është një gainer me cilësi të lartë që është i pasur me proteina, karbohidrate dhe e formuluar për të furnizuar trupin tuaj me ka More...
EURO :20.00
LEK :2800.00
Have in Stock
Rating 5.0

Ultra Mass

ULTRA MASS GAINER Një gainer është një suplement ne Badibillding i përbërë nga dy karbohidrate të larta dhe proteina (zakonisht në formën e caseinë More...
EURO :65.00
LEK :9000.00
Have in Stock
Rating 5.0
EURO :75.00
LEK :10500.00
Have in Stock
Rating 5.0

Serious mass 5.45 Kg

SERIOUS MASS SERIOUS MASS është i fundit për shtim në peshë. Me 1250 kalori për servim dhe 50 gram proteinë. More...
EURO :65.00
LEK :9100.00
Have in Stock
Rating 5.0