Whey DNA


Prices :
5500 Lek

Dates : 11/3/2016 - 12/3/2016
Product list :
1 X Whey DNA 1.87 Kg

Super Ofertë në Provit Albania Proteina Whey DNA VETËM 5500 E gjeni në pikat e ProVit Albania - Proteins & Vitamins: Tiranë, Rruga e Kavajës, pranë kryqëzimit 21 Dhjetori Vlorë, Blv Skele-Vlorë, Pranë Stadiumit "Flamurtari". Porositë mund të bëhen edhe online përmes faqes sonë , Instagam dhe Viber ose WhatsApp në numrin 0692579933.