Super Ofertë në Provit Kosovë.


Prices :
52 Euro
Dates : 11/18/2016 - 12/31/2016
Product list :

Super Ofertë në Provit - E vlefshme deri në fund të vitit 2016. True Mass 1200 4.80 kg nga 65 Euro me 20% zbritje në vetëm 52 euro. TRUE-MASS 1200 është Mass Gainer-i i fundit për të shtuar peshë dhe për ti rritur muskujt që me të vërtetë është vështirë për ti plotsuar nevojat kalorike. TRUE-MASS 1200 përmban një raport të proteinave të karbohidrateve, me 50g të formulës së proteinave BSN së bashku me 215g të një përzierje unike të ndërlikuar të karbohidrateve që përfshin tërshërën. Përfshin 12 gram BCAA natyrale dhe 25 gram Essencial Amino Acide për servim së bashku me fibra dietike. Përdoret pas-ushtrimeve, mes të ngrënies. Dërgesa në gjithë teritorin e Kosovës dhe Shqipërisë.