EURO :38.00
LEK :5219.08
Have in Stock

Select flavour

Rating 5.0
Nano vapor

Kombinimi i 390mg kafeinës dhe 150mg L-theaninës ka dëshmuar në përmirësimin e përqëndrimit tek pjesëmarrësit, deri në 90 minuta pas gëlltitjes.1 Kafeina poashtu ka dëshmuar në shtimin e energjisë për intenzitet ekstrem në trainingu.2