EURO :20.00
LEK :2800.00
Have in Stock

Select flavour

Rating 5.0
Platinum Creatine 400g

Kreatina u siguron qelizave muskulore energji dhe ndihmon në rritjen e jashtëzakonshme të fortësisë dhe masës muskulore.