EURO :2.00
LEK :280.00
Have in Stock

Select flavour

Rating 5.0
Amino Energy 18g

Kombinim unik I Amino Acideve dhe Kofeinës. Përzieni Essential Amino Energy në çdo kohë që ju doni nxitje të energjisë dhe vigjilencës. • 9gr në Ditë • 30 Servime