EURO :25.00
LEK :3500.00
Have in Stock

Select flavour

Rating 5.0
Creatine 2500 200 Caps

Creatine Monohydrate është forma më e mirë e kreatinës. Ajo ka treguar se rrit permasat e muskujve, forcës dhe fuqisë. Creatine 2500 Caps janë prodhuar me 2500 mg jashtëzakonisht të pastër të kreatinës Monohydrate. • 2 Caps në Ditë • 150 Servime