EURO :40.00
LEK :5600.00
Have in Stock

Select flavour

Rating 5.0
Creatine Powder 634g

Creatine Powder jep muskujve tuaj cilësinë më të lartë në botë dhe shkencërisht e hulumtuar për formën e kreatinës të mikronizuar. Creatina është treguar për rritjen e muskujve të ligët dhe për të përmirësuar fuqinë dhe rezistencën. • 5.25gr në Ditë • 5gr Creatine Monohydrate