EURO :45.00
LEK :5600.00
Have in Stock

Select flavour

Rating 5.0
Glutamine Powder 120 srvs

5,000 MG L-GLUTAMINE Glutamine është amino acid më pasur në trup, qe permban me shume se 60% të grupit të lirë amino acid në muskulin skeletor dhe më e madhe se 20% e totalit të qarkulluar amino acid. Sepse L-Glutamine mund të mbështesë rimëkëmbjen e muskujve nga ushtrimet, secili servim i Glutaminës pluhur ofron 5 gram të pastër L-Glutamine, dhe për shkak se është pa shije, ju mund të përzieni drejtë në proteinat tuaja.