EURO :75.00
LEK :10500.00
Have in Stock

Select flavour

Rating 5.0
Hydro Whey

Platinum Hydrowhey është proteina hirrë më e avancuara që kemi zhvilluar ndonjëherë. Me një fjalë: Përsosmëri. Duke përzier proteinën hirrë për ta kthyer nga të mëdhatë në copa të vogla, duke bërë të mundur muskujt tuaj që të fillojnë të shërohen nga ushtrimet e rënda. Ne e kemi thirrur këtë formulë ultra të pastërt dhe të shpejtë në tretje.