EURO :25.00
LEK :3500.00
Have in Stock

Select flavour

Rating 5.0
L-Carnitine 500 Tabs

500 MG L-Carnitinë të pastërt L-karnitina sintetizohet nga amino acidet esenciale lysine dhe metionine. Për shkak se rreth 98% e L-Carnitine gjendet në trup në masë të muskujve. L-Carnitine ofron 500 mg L-Carnitinë të pastërpër 1 tabletë.