EURO :20.00
LEK :2800.00
Have in Stock

Select flavour

Rating 5.0
Lean Whey

E bërë nga 100% Whey proteina e izoluar Duke përdorur një sërë të sofistikuar të proceseve të ndarjes, yndyrë të tepërt, kolesterol, sheqerna, dhe materiale të tjera janë larguar në vetëm 1 gram yndyrë total dhe 3 gram karbohidrate të mbetur në çdo shërbim të Performance Whey Isolate.