EURO :45.00
LEK :6300.00
Have in Stock

Select flavour

Rating 5.0
Oats & Whey 100%

100% OATS & WHEY Tërshërë & Whey janë shtesa ushqimore për çdo të rritur. Natyrisht me pak sheqer, furnizimi me tërshërë djeg ngadal karbohidratet komplekse dhe fijet e mbushjes të urisë. Proteinat hirrë treten shpejtë dhe të ofrojnë linjën e plotë të natyrshme që ndodhin nga amino acidet esenciale - duke përfshirë 3 BCAA. Çdo pako shërben 24 gram të proteinave hirrë dhe sa më shumë fibra.