EURO :70.00
LEK :9800.00
Have in Stock

Select flavour

Rating 5.0
Nitrotech 1.8 Kg

NITRO-TECH përmban protein me burim kryesisht nga proteina e hirrës e izoluar - një nga proteinat më të pastërta që janë në dispozicion për atletët. Nitro Tech gjithashtu ka shtuar kreatinë për fitimet më të shpejta të muskujve dhe forcës.