EURO :20.00
LEK :2800.00
Have in Stock

Select flavour

Rating 5.0
Opti-Men

Opti-Men është një sistem i plotë Nutrient që siguron 75 përbërësit aktiv në 4 përzies të projektuar posaçërisht për të mbështetur nevojat ushqyese të meshkujve. Duke marrë një tabletë të vetme në mëngjes, drekë dhe darkë, i ri dhe i përmirësuar Opti-Men ofron 22 vitamina dhe minerale esenciale - duke përfshirë 1.500 IU e vitaminës D, formën aminoacide, ekstrakte botanik dhe antioksidantë në sasi themelore që mund të ndërtohet me anë të konsumit të një dietë të shëndetshme të ekuilibruar.