EURO :2.00
LEK :280.00
Have in Stock

Select flavour

Rating 5.0
Pro Bcaa 4 srvs

PRO BCAA BCAA Leucine, izoleucin dhe valin janë vlerësuar për anabolikën e tyre dhe karakteristikat e anti-katabolizmit. Ato ndihmojnë indet rezervë të muskujve. Përdoret pas ushtrimeve, BCAA të ndihmojnë nisjen e sintezës së proteinave i cili luan një rol të rëndësishëm në rritjen e muskujve. Përfshirë 5 gram L-Glutamine sepse kjo amino acid është kusht thelbësor ndihmonë në shërim pas stërvitjes intensive.