EURO :85.00
LEK :11900.00
Have in Stock

Select flavour

Rating 5.0
Pro Complex 1.5 Kg

• 38gr në Ditë • 3gr Karbohidrat • 30gr Protein PRO COMPLEX Muskujt rriten dhe forcohen me ushtrime të vështira, pjesa tjetër me aminoacide nga proteinat. Për të ndihmuar të përmbushim nevojat e atletëve, ne kemi zhvilluar këtë shujt të proteinave të cilësisë së lartë dhe kemi shtuar në të BCAA dhe L-Glutamine.