EURO :60.00
LEK :8400.00
Have in Stock

Select flavour

Rating 5.0
Pro Gainer 2.38 Kg

PRO Gainer Kur jeni në masë dhe rritje të muskujve duhet një ekuilibër i ushtrimeve të rënda dhe cilësi të ushqyerit. Sepse të gjithë jemi më ndryshe, disa kanë një kohë të vështirë të rritjes së muskujve disa jo. PRO Gainer është një formulë e lartë e proteinës dhe kalorive. Çdo dservim ofron sasi të mjaftueshme të proteinave shtesë, krbohidrateve, vitaminave dhe. • 165gr Gjat Ditës • 650 Kalori • 85gr Karbohidrate • 60gr Protein