EURO :65.00
LEK :9100.00
Have in Stock

Select flavour

Rating 5.0
Serious mass 5.45 Kg

SERIOUS MASS SERIOUS MASS është i fundit për shtim në peshë. Me 1250 kalori për servim dhe 50 gram proteinë.