EURO :35.00
LEK :4900.00
Have in Stock

Select flavour

Rating 5.0
Phase 8 907 g

8-Ore formula e proteines Phase-8 është protein e përzier me formulë të proteinës që ushqen muskujt për 8 orë me radhë. Çdo lugë përmban 26-gram përzierje të proteinave të nxjerra nga qumështi që furnizon me lirimin e aminoacideve. Phase-8 ka një profil të lartë, të pastër te gjatë të lëndëve ushqyese me vetëm gjysmën e karbohidrateve dhe yndyrnave kryesore.