EURO :65.00
LEK :9100.00
Have in Stock

Select flavour

Rating 5.0
Platinum ISO- Whey 1.51kg

Ultra e filtruar Whey protein e izoluar Dorëzon shpejt protein në muskuj Platinum 100% Iso-Whey dorëzon fraksionet më të mëdha bioaktive të proteinave që ju nevojitet në një formulë premium. Aq e rëndësishme për cilësinë dhe pastërtinë e proteinave hirrë në Platinum 100% Iso-whey, është shija e saj. Ne kemi bërë teste të ndyshme të shijes për konsumatorët e vërtetë që të na ndihmojn për të formuluar një profil të klasës së parë të shijes që është e pakalueshme.