EURO :20.00
LEK :2800.00
Have in Stock

Select flavour

Rating 5.0
Platinum Multi-Vitamin 90caps

Platinum Multivitamin pako vitamina dhe minerale me potencial të lartë në çdo servim. Platinum Multivitamin ka qenë inxhinier për të ofruar 20 vitamina dhe minerale, duke përfshirë vitamina antioxidant C & E për të mbështetur shëndetin e përgjithshëm. Furnizimi i plotë 30-ditor i kësaj formule të avancuar multivitamin gjithashtu jep 865 mg amino, dhe është e përkryer për përdorimin e tjera produkteve esenciale MUSCLETECH.