EURO :60.00
LEK :8240.00
Have in Stock

Select flavour

Rating 5.0
Test HD 90 capsule

Përbërësit kryesore të TEST HD kanë treguar për të rritur ndjeshëm nivelet e testosteronit. TEST HD nuk kërkon për të filluar ciklin ose për të mbaruar. TEST HD gjithashtu përmban përbërës të tjerë të njohur duke përfshirë thumbues hithër , Tribulus dhe Bean kadife. Një kompleks i rrallë i marrë nga shkëmbinjtë e pjerrët që gjenden në Himalajet dhe në malet e tjera të larta. Ky kompleks i fuqishëm stimulues i testosteronit është treguar në një studim klinik të njeriut për të rritur në mënyrë të