EURO :65.00
LEK :9100.00
Have in Stock

Select flavour

Rating 5.0
Mass Gainer 100% Premium 5.44kg

Përmban deri më 1,430 kalori, përfshirë 70 gram proteina të kualitetit të lartë, 286 gram karbohidrate që japin energji, BCAA, glutaminë, minerale esenciale dhe më shumë, për cdo shujtë.