EURO :90.00
LEK :12600.00
Have in Stock

Select flavour

Rating 5.0
Iso Zero 2.27 Kg.

Iso-Zero është e pastër me proteina të hirrës të izoluar nga MuscleTech. E mundësuar nga 97% të proteinës të pastërt hirrë të izoluar, Iso-Zero jep një formulë ultra të pastër që ka zero yndyrë,karbohidratet, sheqer, ose lactose.Iso-Zero përzien shpejt dhe me lehtësi me një lugë, dhe mund të merret më vete ose mund të shtohet në një tjetër pije