EURO :35.00
LEK :4900.00
Have in Stock

Select flavour

Rating 5.0
Shatter SX-7 60servings

Shatter SX-7 ™ është një pre-workout pa kreatinë e formuluar me super-ekstreme dhe cutting-edge,dhe përbërësit premium që sjell një përvojë të fuqishme dhe të pashembullt stërvitje. Kjo është ndryshe nga çdo gjë e keni provuar ndonjëherë! Formula unike, të pastër është projektuar për t'ju ndihmuar të thyej rekordet tuaja personale. *GRAINS OF PARADISE *PEAK ATP® (ADENOSINE 5'-TRIPHOSPHATE DISODIUM) *NELUMBO (LOTUS SEED EXTRACT) *HOLY BASIL (AS OCIMUM TENUIFLORUM) *MYRISTICA FRAGRANS *BE