EURO :60.00
LEK :8400.00
Have in Stock

Select flavour

Rating 5.0
AminoX 1Kg

Amino X është një stimulues i lirë, me formulë të BCAAs i projektuar për të mbështetur qëndrueshmërinë gjatë ushtrimeve tuaja, dhe shërues I muskujve pas ushtrimeve, kështu që ju mund të vazhdoni performancën tuaj në nivelin e ardhshëm. Me 10 gram BCAA dhe Amino Acidet Esenciale, L-alanine, taurine dhe L-citruline. Amino X do të ndihmojnë trupin tuaj të shërohen nga ushtrimet e sotme dhe të përgatiteni për nesër. Ofrohet në pesë shije freskuese, Amino X ju ofron me mbështetjen e gjithanshëm, ush