EURO :55.00
LEK :7700.00
Have in Stock

Select flavour

Rating 5.0
Whey DNA 1.87 Kg

Whey DNA është një protein pluhur me dhunti të shumta proteine që përbëhet nga 100% e burimeve të proteinave të hirrës dhe ofron 24 gram ndërtim të muskujve për servim. Proteina Whey është një burim i plotë proteinë që siguron të gjitha Amino acidet themelore për të mbështetur rimëkëmbjen e muskujve dhe riparimin nga ushtrimet intensive. Plus, me vetëm 120-130 kalori në servim, ju mund të ndjeheni mirë në lidhje me përgaditjen e një proteine në çdo kohë që ju keni nevojë.