EURO :55.00
LEK :7700.00
Have in Stock

Select flavour

Rating 5.0
True Mass 2.64 kg

TRUE-MASS është për shtim të peshës dhe masës muskulare, i projektuar për të mbështetur rritjen e muskujve dhe shërimin e muskujve për atletët me nevojat kalorike. TRUE-Mass përmban 90 gram karbohidrate për servim dhe 50 gram proteina në 700 kalori. Përdoret pas-ushtrimeve, në mes të ngrënies ose para gjumit, TRUE-MASS përmbush nevojat tuaja dhe shëron muskujt nga ushtrimet e rënda, duke i siguruar ushqim trupit tuaj që I nevojitet për të vazhduar masën.