EURO :65.00
LEK :9100.00
Have in Stock

Select flavour

Rating 5.0
True Mass 1200 4.80 kg

TRUE-MASS 1200 është Mass Gainer-i i fundit për të shtuar peshë dhe për ti rritur muskujt që me të vërtetë është vështirë për ti plotsuar nevojat kalorike. TRUE-MASS 1200 përmban një raport të proteinave të karbohidrateve, me 50g të formulës së proteinave BSN së bashku me 215g të një përzierje unike të ndërlikuar të karbohidrateve që përfshin tërshërën. Përfshin 12 gram BCAA natyrale dhe 25 gram Essencial Amino Acide për servim së bashku me fibra dietike. Përdoret pas-ushtrimeve, mes të ngrënies