EURO :35.00
LEK :4900.00
Have in Stock

Select flavour

Rating 5.0
Cell tech

Shumica e përbërësve të CellTech janë derivate te kreatinës, një acid organik që ndihmon për furnizimin me energji në qelizat e muskujve dhe qelizat nervore. CellTech gjithashtu përmban një shumëllojshmëri të mirë të karbohidrateve, të cilat janë të dobishme për dikë që është duke uar shumë për të fituar massën muskulare.