EURO :40.00
LEK :5600.00
Have in Stock

Select flavour

Rating 5.0
Syntha-6 1.32kg

SYNTHA-6 është një proteinë ultra-premium dhe proteina më e mire e BSN-së në treg. SYNTHA-6 jo vetëm që përfshin amino acidet esenciale dhe acide yndyrore esenciale, por është gjithashtu një burim i shkëlqyer i fibrave dhe përmban 6g yndyrë për servim, që e bën atë një shtojcë ushqyese dhe shumë-funksionale. SYNTHA-6 është për çdo të ushqyer ose regjim i ushtrimeve për shkak se ajo është projektuar që të përshtatet me një shumëllojshmëri të stileve te jetes aktive dhe planeve dietale.