EURO :25.00
LEK :3500.00
Have in Stock

Select flavour

Rating 5.0
Syntha-6 Edge 780g

SYNTHA-6 e Edge është një protein pluhur e përbërë nga 50/50 përzierje e proteinave të hirrës të izoluar dhe proteinave të izoluara të Qumështit. Proteina e BSN-së e izoluar unike kombinon avantazhet e të dy proteinave të shpejtë dhe të ngadalshëm në tretjen që kanë pasur shumë yndyrë, sheqer dhe të tjera komponente të padëshirueshme 'izoluar' jashtë, duke e bërë SYNTHA-6 Edge ideal pas-stërvitjeve. SYNTHA-6 Isolate Edge 25 gram proteinë me cilësi të lartë dhe të njëjtën shije të shijshme