EURO :2.00
LEK :280.00
Have in Stock

Select flavour

Rating 5.0
N.O.- XPLODE 20g

Pre-Workout N.O.-XPLODE • Energji Eksplozive • Qëndrueshmëri • Performancë Maksimale • Shije Të Mirë Në 2004 BSN ka ndryshuar peisazhin sportiv e të ushqyerit përgjithmonë, kur ne kemi prezantuar pre-workout-in e pare të kompletuar, NO-XPLODE. Profesionalistët e BSNs kanë kaluar një vit të vështirë deri sa kanë evoluar suplementet e pre-workout. Ne kemi biseduar te përdoruesit e suplementeve, kemi shikuar reagimet, dhe kemi hartuar një formulë për ti ndihmuar në energji shpërthyese, du