EURO :50.00
LEK :6865.00
Have in Stock

Select flavour

Rating 5.0
Anabolic halo

Të gjitha në një Anabolic Halo e re dhe e përmirësuar , një formulë e fuqishme e cila mban të gjitha në një, e projektuar që të merret dy herë në ditë për të bërë rritjen e muskujve, forcën dhe shërimin gjat ushtrimeve të vështira. Përmban faza të shumta të sistemit të proteinave me 40-gram që e furnizon muskulin shpejtë, protei