EURO :20.00
LEK :2800.00
Have in Stock

Select flavour

Rating 5.0
Glutamine DNA 300g

L-Glutamine është Amino Acid më i pasur në trup dhe luan një rol të rëndësishëm në shërimin e muskujve dhe zhvillimin e proteinave në muskuj. Gjatë periudhave të ushtrimeve intensive, nivelet L-glutamine mund të varfërohen dhe mund të kufizojnë sintezën e proteinave. Çdo servim i Glutaminës ADN ofron 5 gram 100% L-Glutamine të mikronizuar, të cilat dihmojnë të rikuperohen muskujt pas ushtrimeve.