EURO :15.00
LEK :2100.00
Have in Stock

Select flavour

Rating 5.0
Creatine DNA 200g

CREATINE DNA Creatine DNA ofron 5 gram kreatinë të pastër, Kreatinë Monohydrate e mikronizuar, e cila mbështet forcën, energjinë dhe ndihmon muskujt e ligë të trupit pa ndonjë mbushës ose aditivë. Kreatina ndihmon muskujt tuaj gjatë periudhave të ushtrimeve me intensitet të lartë. Kreatina Monohidrat mund të ndihmojë ti plotësoni zbrazëtinat e kreatinës së trupit tuaj.